Dragnea: "Mai mulți miniștri s-au îngrășat. Mai puțină mișcare"


Ultimul update: Duminica 10 Martie 2019 19:27
Data publicarii: Duminica 10 Martie 2019 19:25
Categorie: Stiri Politice
liviu dragnea, psd, caras severen, iohannis,

Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune că mai mulţi miniştri "s-au mai îngrăşat" pentru că fac mai puţină mişcare.

"Şi atunci, chiar dacă ne mai doare mijlocul, ne mai doare un picior, mai slăbim puţin, să mergem mai mult în teritoriu. Şi eu cred că şi doamna prim-ministru o să le spună lucrul ăsta, pentru că oamenii vor să discute direct cu ministrul", afirmă el, potrivit News.ro.

Întrebat, într-o conferinţă de presă susţinută duminică la Călăraşi, despre faptul că şi-ar fi exprimat nemulţumirea faţă de ministrul Agriculturii, Petre Daea, Dragnea a spus: "Aşa cum m-am îngrăşat şi eu, aşa s-a îngrăşat şi dumnealui şi mai mulţi miniştri s-au mai îngrăşat".

"De ce? Mai puţină mişcare. Şi atunci, chiar dacă ne mai doare mijlocul, ne mai doare un picior, mai slăbim puţin, să mergem mai mult în teritoriu. Şi eu cred că şi doamna prim-ministru o să le spună lucrul ăsta, pentru că oamenii vor să discute direct cu ministrul. Un ministru când vine în Călăraşi. de exemplu. află mai multe decât află din birou şi ştiu că domnul Daea are acest talent, dar nu numai domnul Daea, doamna Pintea poate vine în Călăraşi să vadă care este stadiul pentru investiţia de la Spitalul Judeţean... domnul Cuc poate să vină să vadă care sunt condiţiile pentru podul de la Drajna, adică să vadă cu ochiul propriu şi personal. şi nu numai. Deci toţi miniştrii e bine să meargă în teritoriu, aşa cum a început să meargă foarte bine şi Răzvan Cuc şi Daniel Suciu, să vorbească despre ceea ce fac, ceea ce s-a făcut şi să discute cu oamenii, nu numai cu membrii de partid, şi cu autorităţile despre domeniul de activitate şi aşa vor afla mai multe", a continuat Dragnea.

De asemenea, întrebat despre proiectul de descentralizare pe care ar fi trebuit să îl prezinte guvenul până de Sfântul Ion, în caz contrar miniştrii urmând să plece acasă, Dragnea a spus: "N-am specificat eu Sfântul Ion din care an... e greşeala mea".

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!a 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: News.ro

Liviu Dragnea, nemulțumit de felul în care Claudiu Manda a condus Comisia SRI
Anunțul lui Dragnea despre alegerile prezidențiale:
Anunțul lui Dragnea despre alegerile prezidențiale:
VIDEO PROTVPLUS.RO