Dragnea, întrebat despre dezvoltarea județului Teleorman: Obiectivul e ”România, te iubesc”

20-02-2018 17:20


Președintele PSD Liviu Dragnea a evitat să dea un răspuns concret la întrebările lui Alex Dima, jurnalist la emisiunea ”România, te iubesc!”, difuzată în fiecare duminică la PRO TV.

Liderul social-democrat a fost întrebat de Alex Dima de ce nu s-a respectat până acum strategia de dezvoltare a județului Teleorman - document care a fost elaborat în perioada în care Dragnea avea funcție de conducere în structurile locale.

Printre punctele prevăzute în această strategie se află și construcția unei autostrăzi, deși există multe localități în acest județ care nu sunt nici măcare racordate la un sistem de canalizare.

Liviu Dragnea a evitat să dea un răspuns concret, invitându-l pe corespondentul PRO TV la o discuție separată, pe marginea acestui subiect.

Discuția a avut loc pe holurile Palatului Parlamentului, unde Liviu Dragnea făcea declarații despre discuția pe care a avut-o cu ambasadorul SUA la București, Hans Klemm.

Alex Dima: Există o strategie a județului Teleorman, de dezvoltare durabilă, care prevede că în 2015 va fi construită o autostradă spre Alexandria, că va fi un drum expres, incusiv un aeroport.

În acest moment, din 92 de comune din județul Teleorman, doar 12 beneficiază de canalizare ...

Liviu Dragnea: ”Știți câte sate sunt în toate județele fără alimentare cu apă? Eu știu acțiunea dumneavoastră și demersul dumneavoastră. Vă urmăresc cu mare atenție și mare drag. Există un președinte de Consiliu Județean, sunt instituții județene, vă rog să întrebați acolo”.

Alex Dima: Vă întreb pe dumneavoastră pentru că pe vremea dumneavoastră a fost făcută această strategie, erați președinte acolo...

Liviu Dragnea: ”Vă mulțumesc foarte mult, v-ați atins obiectivul. Pot să răspund și eu la acest rechizitoriu al dumneavoastră?”

Alex Dima: Care obiectiv?

Liviu Dragnea: ”Obiectivul e România, te iubesc, asta e, că iubim cu toții. Dorința noastră de a fi o autostradă, nu București Alexandria, punct, ci București-Craiova-Serbia, este un obiectiv care este stabilit de dinainte de 89, și care este susținut de toate țările riverane și care trebuie să se întâmple.

Că nu s-a dorit până acuma ... Eu cred că până la urmă o să se întâmple acest obiectiv important.” 

Duminică, 25 februarie 2018, ora 18.00, la PRO TV începe un nou sezon de anchete și investigații, realizate de jurnaliștii emisiunii ”România, te iubesc!”.

VIDEO PROTVPLUS.RO