Dragnea îi acuză pe liderii ALDE că ”au creat o problemă” prin declarațiile despre Tudorel Toader


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 24 Octombrie 2018 12:24
Categorie: Stiri Politice
Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu

Președintele PSD, Liviu Dragnea, i-a acuzat pe liderii ALDE că ”au creat o problemă” prin declarațiile referitoare la susținerea lui Tudorel Toader la ministerul Justiției, pe care partidul va trebui acum să o rezolve.

Știrea este în curs de actualizare!

”Noi nu am avut o discuție în partid despre Tudorel Toader, deci nu a fost subiect. A apărut din senin de la ALDe susținerea că trebuie ținut în guvern. I-am rugat să nu mai aiba intervenții despre domnul Toader pentru a nu crea o problemă acolo unde nu este.

Rugămințile nu au fost ascultate și iar s-au produs aceste afirmații, că domnul Toader trebuie menținut. Deci înseamnă că se inventează o problemă și n-aș fi vrut să avem această discuție în PSD, dar o să fim obligați să o avem, pentru că Ministerul Justiției este asumat de Partidul Social Democrat și noi nu ne-am permis și niciodată nu o să ne permitem public să nu spunem ceva despre miniștrii noștri, nu spunem nici despre colegii de la ALDE. Imi pare rău că s-a inventat o problemă acolo unde nu era, pe care trebuie să o rezolvăm”, a declarat liderul PSD.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO