Dragnea despre Vâlcov: ”A lucrat la Guvern tot timpul. Este un om de o valoare rară”


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 31 Ianuarie 2018 16:10
Categorie: Stiri Politice
psd, liviu dragnea, vot cexn psd,

Liviu Dragnea a spus că Darius Vâlcov, care a fost numit consilier de stat în aparatul propriu de lucru al prim-ministrului, a lucrat tot timpul la Guvern şi sprijină în continuare Executivul, adăugând că acesta este un "om liber".

"Darius Vâlcov a fost la Guvern tot timpul. A lucrat la Guvern tot timpul şi a sprijinit cele două Guverne şi sprijină în continuare. Este un om de o valoare rară din punct de vedere economic şi este cel care, împreună cu mine şi încă doi colegi, a lucrat efectiv la programul de guvernare care este obligatoriu să fie pus în practică. Este un om liber Darius Vâlcov, are dreptul să trăiască şi să se plimbe liber şi, atât timp cât are aceste avantaje, doreşte să ajute cu tot dragul", a precizat Dragnea.

Legat de dosarele penale ale lui Vâlcov, preşedintele PSD a spus: "Eu ştiu că Guvernul beneficiază de sprijinul domnului Darius Vâlcov şi asta este foarte important".

"Din câte ştiu eu, la Guvern nu au genul ăsta de discuţii şi e bine să nu le aibă, ei să-şi facă programul de guvernare", a adăugat liderul PSD.

Darius-Bogdan Vâlcov a fost numit consilier de stat în aparatul propriu de lucru al prim-ministrului, printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă, publicată marţi în Monitorul Oficial. 

Sursa: Agerpres

Darius Vâlcov, consilier de stat în aparatul premierului Dăncilă. 2 dosare de corupție pe numele său
VIDEO PROTVPLUS.RO