Din inchisoare, deputatul Mihail Boldea si-a dat demisia din Parlament

Ultima actualizare: 15-10-2012 12:40
Mihail Boldea

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, marti, ca, demisia deputatului Mihail Boldea a ajuns la Secretariatul General al acestei institutii. 

El a preciat cererea va intra in plen saptamana viitoare, cand se va lua act de document. "Demisia a ajuns la Secretarul General. Demisia urmeaza procedura normala, se ia act de ea in plen. Saptamana viitoare cand se va deschide plenul va fi transmisa", a spus Zgonea.

El a precizat ca Biroul Permanent al Camerei a decis ca miercuri si joi sa fie zile dedicate lucrului in comisii, urmand ca plenul sa se reuneasca cel mai devreme saptamana viitoare.

Deputatul Mihail Boldea, incarcerat la Galati, si-a trimis, luni, din arest, demisia din Parlament, au declarat, pentru "Gandul", reprezentanti de la biroul presedintelui Camerei Deputatilor. Boldea este arestat preventiv de la sfarsitul lui martie acest an.

El a fost trimis in judecata, la sfarsitul lunii iunie, de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) - Serviciu Teritorial Galati, pentru fraude imobiliare in valoare de aproximativ un milion de euro.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO