Deputati PSD din comisia de ancheta cer ca Udrea sa fie urmarita penal

Ultima actualizare: 01-10-2012 09:50

UPDATE: Nicio zi fara scandal intre Elena Udrea si deputatii din comisia care o ancheteaza. Reprezentantii PSD vor ca sefa de la turism sa fie urmarita penal.

Social-democratii considera ca Elena Udrea a incalcat legea raspunderii ministeriale. In primul rand, spun ei, nu a prezentat toate documentele solicitate de comisie, i-a sfidat pe membrii acesteia si nu si-a lasat colegii sa mearga la audieri.

Astfel, reprezentantii PSD solicita Biroului Permanent al Camerei Deputatilor si comisiei juridice sa analizeze daca se intrunesc conditiile de incepere a urmaririi penale importiva doamnei ministru.

Tot miercuri, deputatii PSD au facut alte doua denunturi la Parchet. Unul prin care Roberta Anastase este acuzata ca nu a facut tot posibilul ca sa afle cum de a fost inregistrata o discutie secreta purtata de membrii comisiei Udrea.

Cea de-a doua plangere a fost facuta pe numele ministrului Gheorghe Pogea. Social democratii le cer procurorilor sa verifice modul in care un document al ministerului condus de acesta a fost transmis Camerei Deputatilor si inlocuit imediat cu un altul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO