Crin Antonescu: Lupta cu coruptia in Romania a fost redusa la cazurile Nastase si Voiculescu

Ultima actualizare: 09-02-2013 07:07
Crin Antonescu, Dan Voiculescu

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, lider USL, a afirmat ca lupta cu coruptia in Romania a fost redusa la cazurile Nastase si Voiculescu, pentru ca acestia "nu s-au dat cu Basescu", precizand ca daca cei doi ar fi facut altfel, atunci "se termina".

Liderul PNL a precizat ca de sapte ani sunt doua cazuri de coruptie "mari si late", care ii privesc pe Dan Voiculescu si Adrian Nastase care n-au fost impiedicate de nimeni si s-au desfasurat in justitie.

"Adrian Nastase e in puscarie, justitia si lupta cu coruptia in Romania s-a redus la aceste doua lucruri, pentru ca Nastase si Voiculescu nu s-au dat cu Basescu nicio secunda. Daca se dadeau cu Basescu, se termina (...) Avem cazuri", a spus Antonescu, conform Mediafax, care citeaza Antena 3.

Potrivit sursei citate, moderatorul a spus: "Dinu Patriciu", iar presedintele PNL a replicat: "Si multe altele".

"Pe de alta parte, suntem siliti si ni se face teoria «Dom'le, nu-i bine, in Guvernul vostru sunt niste oameni care a zis ANI sa nu fie». Stai sa vedem o sentinta, oamenii aia au contestat, se apara, au dreptul sa se apere. Un ministru are termen in judecata, nimeni n-a blocat, nu a obstructionat procesul", a sustinut Antonescu.

Liderul PNL a afirmat ca se creeaza ideea ca institutii precum DNA sau ANI sunt impartiale si nonpartizane, insa nu au fost cazuri de coruptie anchetate din randul cercului de putere al lui Traian Basescu.

"Cine crede in Romania ca domnul Daniel Morar nu e partizan? Cine crede in Romania ca doamna Haineala nu e partizana? Cine crede in Romania ca doamna Alina Ghica nu e partizana? Eu pun niste intrebari, nu acuz, nu fac niste afirmatii. Pun niste intrebari: Cine, cati?", a afirmat presedintele PNL.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO