Constantin: Nu e protocol de functionare a ACD in 28 de judete. E o sarcina luata de pe umerii PNL

Dată publicare: 22-06-2013 17:37
Dată actualizare: 25-06-2013 00:04


Daniel Constantin, Crin Antonescu

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, sambata, ca, in 28 de judete, nu exista protocol de functionare a Aliantei de Centru-Dreapta (ACD).

Daniel Constantin a fost intrebat daca mai vede vreun viitor pentru Alianta de Centru-Dreapta (ACD).

"Eu mi-am exprimat regretul ca proiectul acesta politic nu a functionat asa cum ne-am fi dorit. E o constatare pe care am facut-o si eu, si domnul Antonescu. Nu e nicio suparare. Cred ca acesta este mesajul cel mai important pentru cetateni: ca USL functioneaza, va functiona in continuare, pentru ca e mai mult o obligatie. In primul rand este o obligatie pe care o avem catre cetateni. Cetatenii ne-au dat incredere, avem o majoritate solida, avem toate atuurile si nu avem niciun fel de scuza sa nu ducem mai departe acest proiect si programul de guvernare cu care a fost validat proiectul USL", a declarat Daniel Constantin.

El a precizat ca ACD este un proiect care nu a functionat.

"ACD este un proiect care nu a functionat. L-am intrebat si pe domnul Stroe (Iulian Stroe, liderul judetean al PC Bistrita-Nasaud - n.r.). Nu exista protocol de functionare la nivel local in 28 de judete, chiar si in Bistrita-Nasaud. Asta e mai putin important, dar am trecut peste aceste chestiuni si e intr-un fel, daca vreti, si o degrevare, o sarcina pe care o luam de pe umerii PNL de a negocia in fiecare judet protocol de colaborare cu Partidul Conservator", a spus Daniel Constantin.

Purtatorul de cuvant al PC, Bogdan Ciuca, declara, joi, dupa sedinta Biroului Executiv al partidului, ca din discutiile avute privind activitatea in plan local s-a constatat ca protocolul cu ACD fizic nu functioneaza.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, comentand pozitia exprimata de PC despre ACD, ca nu trebuie pierdut simtul umorului nici in momentele grele, el adaugand: "Omenirea a putut depasi criza creata la un moment dat de Coreea de Nord (...), o sa putem si noi depasi aceasta criza cu PC".

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO