Dragnea se pregatește să se însoare cu Irina Tănase, de o vârstă cu fiica sa: 26 de ani

Ultima actualizare: 04-01-2019 20:44

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a spus joi, că liderul PSD Liviu Dragnea urmează să se căsătorească.

„Liviu Dragnea nu se află în Maldive cu logodnica lui care îi va deveni și soție cât de curând. (...) Liviu Dragnea nu a plecat în insule exotice, nu a plecat nici pe Lună, nici pe Marte. Liviu Dragnea nu e plecat din țară și nu va pleca din țară, în mod sigur”, a spus Codrin Ștefănescu la B1TV

Despre marea nuntă din PSD se vorbeşte de câteva luni, chiar dacă Liviu Dragnea a fost evaziv. La început, au fost zvonuri privind relaţia lui cu Irina Tănase. Apoi, şeful PSD a mers împreună cu ea la petrecerea de Crăciun din 2016, de la sediul partidului.

Intenţiile de nuntă au fost confirmate abia anul trecut, când Liviu Dragnea şi Irina Tănase au venit la braţ chiar la Congresul Extraordinar al PSD, în timp ce tânăra sa parteneră purta pe deget un inel care a dat de gândit.

Viorica Dăncilă: "E o domnișoară foarte decentă, foarte drăguță, pe mine m-a bucurat că a stat în primul rând. E un om deosebit, inteligent, modest".

Premierul Viorica Dăncilă a şi spus atunci că nu ar refuza să le fie naşa de cununie.

Cei doi s-au cunoscut în 2012, la Ministerul Dezvoltării. Dragnea era ministru, iar Irina, asistentă.

Irina Alexandra Tănase împlineşte anul acesta 27 de ani, cu aproape 30 mai puțin decât Liviu Dragnea. Pentru preşedintele PSD, ar fi a doua căsnicie, după mariajul cu Bombonica Prodana, încheiat oficial în 2015. Dragnea şi Bombonica au împreună doi copii, un băiat de 30 de ani, Valentin, şi o fată de 26 de ani, Alexandra.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO