Clotilde Armand: ”Se aude că viitorul prefect al Capitalei va fi Traian Berbeceanu”

Ultima actualizare: 20-10-2020 16:51
Traian Berbeceanu
Agerpres

Primarul ales al Sectorului 1, Clotilde Armand, spune că una dintre variantele vehiculate în public pentru înlocuirea actualului prefect al Capitalei ar putea fi Traian Berbeceanu.

Se aude că viitorul prefect al Capitalei va fi Traian Berbeceanu. Dacă este adevărat ar fi o veste extraordinară pentru Bucureşti. Ani la rând acestă instituţie esenţială a fost condusă de incompetenţi”, a scris ea pe Facebook.

Traian Berbeceanu a fost angajat marţi ca funcţionar public la grupul deputaţilor PNL, au declarat surse politice pentru News.ro.

Premierul Ludovic Orban ia în calcul schimbarea lui Gheorghe Cojanu cu Berbeceanu în funcţia de prefect al Capitalei, numire care poate fi făcută prin hotărâre de Guvern.

Guvernul evaluează activitatea prefectului Capitalei, Gheorghe Cojanu, după ce acesta a declarat, într-o emisiune televizată, că nu cunoaște numărul de cazuri noi de îmbolnăviri cu Covid-19 în București.

Confirm că la nivelul MAI am dispus o evaluare a activității Instituției Prefectului București de către Directia Generală pentru Relația cu Instituțiile Prefectului.” - a declarat ministrul Marcel Vela pentru Știrile Pro TV.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO