Circ în Parlament cu PSD și PNL: ”Delir și mârlănie”, ”mirosea a alcool”, ”bufonul”

Ultima actualizare: 18-12-2019 16:52

Atmosferă tensionată, miercuri, în plenul Camerei Deputaților, între parlamentarii PSD și cei de la PNL.

În timpul dezbaterilor privind proiectul care prevede reducerea TVA, deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa l-a acuzat pe liberalul Florin Roman de ”delir şi mârlănie”.

În replică, deputatul PNL l-a numit ”bufon” pe cel din PSD.

"Am fost ameninţat, de data aceasta, după ce colegul meu a profanat injurii şi ca de obicei a ameninţat. Vreau să spun că data trecută când nu a vrut să plece 10 minute de la microfon, mirosea violent a alcool. Acum nu l-am mirosit, nu ştiu, dar, ca medic, apropo de speech-ul dumnealui pot să spun cu toată responsabilitatea că aceasta se numește din punct de vedere psihiatric delir, iar din punct de vedere al lumii din care provin se numeşte mârlănie, a spus deputatul PSD Bacalbaşa.

La rândul său, deputatul Petru Movilă de la PMP l-a ironizat pe Bacalbașa, după acesta s-a plâns că s-au ”profanat injurii”.

”Sunt convins că domnul Roman nu l-a profanat pe domnul Cabalcașa. Poate a proferat ceva, înjurii sau apelative la colegul nostru. Cabalcașa. Îmi cer scuze, domnul coleg. Domnu coleg deputat pe care vă respect, colegu Rădulescu tot din 2 în 2 minute vă schimbă numele, dar eu vă respect cu numele care îl aveți dumneavoastră” - a spus ironic parlamentarul PMP.

În replică, deputatul PNL Florin Roman l-a numit pe Nicolae Bacalbaşa "bufon".

"Regele a murit, trăiască regele. Bufonul a rămas același. Îmi amintesc o discuție de la bugetul de anul trecut, când la o oră târzie din noapte, bufonul se auzea în sala de plen strigând: «Haideți să încheiem, eu nu mi-am luat pastilele». V-am adus pastilele și poate vă liniştiţi data viitoare", a spus Roman.

Proiectul de lege privind reducerea TVA a fost amânat, miercuri, la cererea PNL, pentru 2 săptămâni, fiind retrimis la comisia de specialitate.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO