Cine este Carmen Daniela Dan, propusa ministru al Afacerilor Interne

Autor: Stirileprotv.ro
Ultimul update: Vineri 06 Ianuarie 2017 07:34
Data publicarii: Marti 03 Ianuarie 2017 16:19
Categorie: Stiri Politice
carmen daniela dan

 Carmen Daniela Dan s-a nascut la 9 octombrie 1970, la Bucuresti. A absolvit Liceul de filologie-istorie ''Zoia Kosmodemianskaia'' din Bucuresti, in anul 1989, apoi a urmat Facultatea de Drept, la Universitatea Ecologica Bucuresti.

 In iulie 2000, a sustinut examenul de licenta la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza, potrivit CV-ului postat pe site-ul www.prefectura-teleorman.ro.

Ulterior, a urmat studii postuniversitare, respectiv un master in ''Managementul Afacerilor Publice Europene'' (2003-2004), apoi a urmat cursuri de formare, precum: un program de perfectionare in ''Politici publice in administratia publica locala' (2007), un Program de formare specializata pentru ocuparea unei functii publice corespunzatoare categoriei inaltilor functionari publici pentru anul 2012 - seria a II-a de admitere (2013) si un ''Program pilot de formare specializata in contextul exercitarii functiei publice destinat prefectilor si subprefectilor'' (2013), cu certificate de absolvire obtinute la: Academia de Studii Economice Bucuresti - Institutul National de Administratie; Institutul National de Administratie - Centrul Regional de Formare continua Bucuresti; Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice - Agentia Nationala a Functionarilor publici; Fondul Social European prin Programul Operational "Dezvoltarea Capacitatii Administrative", Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice - Agentia Nationala a Functionarilor Publici.

A fost secretar la CPUN (mart.-sept. 1990); secretar la Scoala gen. nr. 3 Videle (sept. 1990 - iul. 1996); referent la Banca Agricola - Agentia Videle (iul. 1996 - nov. 2001); teller front office la Banca Raiffeisen - Agentia Videle (nov. 2001 - iul. 2002); consilier juridic la Consiliul Judetean Teleorman - Serviciul Juridic si Contencios (iul. 2002 - dec. 2010); director executiv la Consiliul Judetean Teleorman - Serviciul Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor al Judetului Teleorman (dec. 2010 - iun. 2012); subprefect al judetului Teleorman (15 iun. 2012 - 13 mart. 2014) si prefect al judetului Teleorman, in perioada 13 mart. 2014-22 oct. 2016, data la care si-a depus cererea de incetare a exercitarii cu caracter temporar a atributiilor, potrivit site-ului www.senat.ro.

La alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, Carmen Daniela Dan a candidat pe listele PSD, obtinand un mandat de senator, in judetul Teleorman. Incepand cu data de 22 decembrie 2016, este presedinte al Comisiei juridice, de numiri, disciplina, imunitati si validari din Senat.

carmen daniela dan Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Agerpres

Cine este Petre Daea, propus ministru al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale in noul Guvern
Cine este Petre Daea, propus ministru al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale in noul Guvern
Marius Alexandru Dunca, propus la Tineret si Sport, a fost sef al ANPC si a fost demis dupa tragedia din Colectiv
Marius Alexandru Dunca, propus la Tineret si Sport, a fost sef al ANPC si a fost demis dupa tragedia din Colectiv
Ana Birchall, ministru delegat pentru Afaceri Europene, are investitii financiare in strainatate de 23 de milioane de euro
Ana Birchall, ministru delegat pentru Afaceri Europene, are investitii financiare in strainatate de 23 de milioane de euro
VIDEO PROTVPLUS.RO
Călin Popescu Tăriceanu
Tăriceanu, mesaj criptic pe Facebook: "Nu se ştie dacă Jon Snow trăieşte sau nu la final"
Liviu Dragnea a promis ajutoare de 20.000 lei pentru familiile din Moldova
Analişti, despre amânările din Justiţie. "CCR şi ICCJ nu îşi asumă responsabilităţile"
Liviu Dragnea a anunțat că se pregătește o lege pentru pedepsirea ”firmelor nemernice”
Dragnea, nervos din cauza situației Ministerului Justiției: ”Iohannis să rămână cu prostiile lui”
Dragnea: O felicit pe Dăncilă pentru cum rezistă la atacuri, să nu aibă probleme cu coloana
Viorica Dăncilă
Dăncilă: Cred că am fost cel mai atacat prim-ministru de după 1989
Dragnea, aplaudat cu hohote de râs: ”Sunt puțin mâhnit că a ieșit Lazăr la pensie”
Iohannis a semnat decretul de eliberare din funcție a procurorului general Augustin Lazăr
Restructurarea Guvernului. ”UDMR va lăsa coaliţia PSD-ALDE să arate că are majoritate”
Alianța 2020 USR PLUS acuză Primăria Capitalei că face propagandă PSD pe bani publici
Demisia lui Tudorel Toader a fost acceptată de premier și trimisă la Cotroceni