Boc: Daca Romania era condusa de sindicate, era demult in colaps economic

Dată publicare: 07-10-2011 10:43
Dată actualizare: 03-11-2012 06:05


Emil Boc

Premierul Emil Boc a declarat, vineri, in timpul unei vizite pe santierul autostrazii Arad-Timisoara, ca, daca sindicatele ar fi condus Romania, tara ar fi fost "demult in colaps economic".

Intrebat daca in cazul in care sindicalistii de la CNSLR Fratia vor picheta congresul de alegere a conducerii Comisiei nationale a PDL si sedinta Biroului Permanent National al PDL, ii va invita pe liderii sindicatului la discutii, Boc a spus ca va purta discutii cu acestia.

"Daca Romania era condusa de sindicate, atunci era demult in colaps economic si acest lucru se poate vedea raportandu-ne la ce se intampla in Europa. Sindicatele sunt parte a acestei tari, la fel ca toti romanii si ei au aceleasi responsabilitati sa mergem inainte", a spus Boc.

Reprezentantii CNSLR Fratia au afirmat ca este posibil sa picheteze lucrarile conventiei PDL de la Timisoara.

Premierul Emil Boc si ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, au vizitat, vineri dimineata, santierul autostrazii Arad-Timisoara.

Dupa vizita facuta, vineri dimineata, pe santierul autostrazii Arad - Timisoara, premierul Emil Boc si ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, vor participa, impreuna cu alti membri PDL ai Cabinetului, la deschiderea congresului de alegere a conducerii Comisiei nationale a PDL pentru infrastructura, energie si mediu si la o sedinta a Biroului Permanent National al PDL, unde sunt asteptati aproximativ 1.300 de democrat-liberali.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO