Basescu: Romanii sunt mintiti zilnic de fete rujate cu ochii cat cepele

Ultima actualizare: 22-10-2012 20:05

Presedintele Traian Basescu a avertizat ca Romania este in prezent obligata sa se imprumute, deoarece nu exista resurse financiare, iar "banii romanilor", de fapt, nu exista. El a dat si un sfat acestora: sa munceasca bine, ca sa traiasca bine.

"Romanii sunt pacaliti zilnici, sunt mintiti. O sa vedeti fete rujate, cu ochii cat cepele: «se reduc salariile, sa le aducem banii, banisorii lor». Banisorii acestor oameni sunt bani pe care nu-i producem, ii imprumutam pentru a-i plati. Nu putem sa ne lasam pacaliti la nesfarsit de iluzii", a spus presedintele Traian Basescu.

Seful statului a sustinut ca, daca vor un trai mai bun, romanii trebuie sa se obisnuiasca "sa munceasca bine, ca sa traiasca bine si sa traiasca mai putin bine ... daca muncesc mai putin bine".

El a mai mentionat ca, in prezent, Romania a ramas numai cu ceea ce s-a construit corect.

"Am ramas numai cu ce am construit corect - cu Dacia, cu Nokia, cu o industrie care s-a restructurat, a devenit performanta, dar care produce prea putin fata de cat vrem noi, ceilalti 22 de milioane, sa castigam. Ne-am obisnuit sa traim din efectele exagerarilor capitalismului, din speculatii si mai putin din munca", a declarat Traian Basescu.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO