Basescu incearca sa repare imaginea ministrului Finantelor: "Este un copil care poate sa invete"

Ultima actualizare: 22-07-2014 07:00
Ioana Petrescu

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, ca atitudinea sa fata de ministrul Ioana Petrescu, la consultarile pe tema CAS, nu a fost una ”didactica”, asa cum i s-a reprosat, dar ca nu a putut sa desprinda imaginea ei de cea a fiicelor sale.

Presedintele a mentionat ca i s-a reprosat, dupa consultarile cu premierul Victor Ponta si cu ministrul de Finante, la Palatul Cotroceni, ca a fost ”prea didactic” in atitudinea fata de ministrul Ioana Petrescu. ”Mi s-a reprosat atitudinea fata de doamna ministru Ioana Petrescu. Va rog sa ma credeti ca niciodata nu am putut sa desprind imaginea ei, nici la Cotroceni, nici dupa, de imaginea fiicelor mele. Am tratat-o si am sa o tratez cu respectul pe care il dau si fetelor mele, este un om tanar care poate a ratat putin”, a spus Basescu.

El a continuat: ”Poate a vrut sa acopere lipsa de cunostinte si capacitatea de a face performanta sub sloganuri politice, mai ales cele de a doua zi, de la televizor, dar este un copil care poate sa invete si baza teroretica ii poate da sanse. Nu a fost deloc o atitudine de profesor catre elev, asa cum a subliniat presa, ci de tata catre copil”.

El a tinut sa precizeze ca atitudinea lui fata de femeile din PMP, la Congresul acestora, nu este cea de ”profesor”, ci o atitudine catre niste ”parteneri”. ”Vreau sa stie ce as vrea eu de la acest partid si sunt gata sa le dau tot suportul pentru ca obiectivele noastre sa se implineasca, iar anul acesta sa avem un candidat performant, puternic, cu sanse sa intre in turul doi, dar si pentru realizarea obiectivelor din 2016, 25-30%”, a mai afirmat Traian Basescu.

Presedintele a aratat ca, atunci cand era alaturi de PDL, i se reprosa ca ”la umbra lui nu creste nimic” si ca din cauza lui nu cresc alti lideri in ”noul PNL”. ”Am plecat de un an si ceva si nu vad lideri noi care sa fi iesit de sub umbra mea si care au fost oprimati cat am fost acolo si cat am fost liderul spiritual al partidului”, a spus Basescu, precizand ca partidul fara lideri intra in criza politica, de crestere.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
MASKED SINGER ROMANIA
Monstrulica și-a dezvăluit identitatea la Masked Singer România. Oana Zavoranu era sub mască

07:20
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotude cu Andrei Aradits: "M-aș căsători cu Adi Nartea"

39:07
Alt Text!
Promo
PROMO Femeia Alege - Venirea concurentului MAX i-a dat Romaniței planurile peste cap

00:30
Alt Text!
Promo
PROMO SuperStar E timpul să fie legendari. E timpul pentru următoarea etapă. Recall SuperStar România

00:30
Alt Text!
Stirile PRO TV
Stirile PRO TV # 17.00 – 25 Octombrie 2021

45:59
Alt Text!
Las Fierbinți
Sezonul 19, Episodul 23

44:57
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, recunoaște că are centrală de apartament. De ce nu ajunge agentul termic în sector?

30:29
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!