Au furat un banner electoral ca sa acopere un sopron!

PSD

Politistii bucuresteni au prins, la sfarsitul saptamanii trecute, trei tineri care au furat un banner al Aliantei PSD+PC de pe o strada din Sectorul 6 al Capitalei, cu scopul declarat de a-l folosi la acoperirea unui sopron, relateaza Mediafax.


Potrivit comisarului Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, cei trei tineri - doua fete si un baiat, cu varste cuprinse intre 19 si 28 de ani - au fost prinsi sambata noapte, dupa ce au dat jos un banner legat intre doi stalpi, pe strada Ghirlandei.

Tinerii le-au declarat politistilor ca nu-i intereseaza politica, ci au luat banner-ul, lung de sapte metri si lat de circa un metru, pentru a-l folosi la acoperirea unui sopron.

Comisarul Ciocan a mai precizat ca cei trei tineri sunt cercetati pentru furt calificat si risca o pedeapsa cu inchisoarea intre 3 si 15 ani. Banner-ul il infatisa pe Damian Florea, candidatul PSD-PC din colegiul uninominal din zona respectiva.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Parvulescu: Romanii sunt obositi de atatea alegeri
Parvulescu: Romanii sunt obositi de atatea alegeri

Presedintele Asociatiei Pro Democratia, Cristian Parvulescu, considera ca prezenta la vot la alegerile din 30 noiembrie va depinde de campania electorala.

Afisele care plagiau sloganul si sigla PD-L, date jos
Afisele care plagiau sloganul si sigla PD-L, date jos

Firma de publicitate care se ocupa de afisajul electoral al PSD+PC a fost instiintata de Politia Capitalei ca trebuie sa dea jos afisele cu sloganul si sigla PD-L in cel mai scurt timp posibil, anunta Evenimentul Zilei.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.