Antonescu: Am o constatare generala, nu e legata de Geoana; Ridicolul si penibilul sa aiba o limita


Ultimul update: Miercuri 30 Octombrie 2013 06:51
Data publicarii: Duminica 27 Octombrie 2013 15:07
Categorie: Stiri Politice
Mircea Geoana, Crin Antonescu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a evitat duminica la Focsani sa comenteze afirmatiile senatorului PSD, Mircea Geoana, cu privire la conditiile validarii candidaturii sale la prezidentiale.

Antonescu a fost intrebat cum vede

declaratiile lui Mircea Geoana

cu privire la faptul ca viitoarea sa candidatura la prezidentiale va trebui supusa sondajelor in USL si ca liderul PNL ar fi pierdut o treime din electoratul PSD.

"O constatare generala, nu legata de Mircea Geoana. Ridicolul si penibilul trebuie sa aiba o limita", a replicat Antonescu, fara sa faca alte comentarii.

Senatorul PSD Mircea Geoana a declarat duminica, in emisiunea "Dupa 20 de ani" de la Pro TV, ca liderul PNL Crin Antonescu risca sa ramana fara sprijinul votantilor PSD, precizand ca ar fi pierdut deja o treime, iar candidatura acestuia va trebui testata in sondaje, conform protocolului USL.

Geoana a fost intrebat daca are de gand sa candideze la prezidentiale in 2014.

Senatorul PSD a replicat ca "in acest moment exista o intelegere de tip contractual intre PSD si PNL, in acest moment domnul Antonescu este candidatul USL".

Geoana a apreciat ca liderul PNL "a pierdut din simpatiile votantilor PSD" din momentul in care a fost presedinte interimar si performanta acestuia a putut fi vazuta de toti, iar apoi faptul ca in calitate de presedintele Comisiei de revizuire a Constitutiei nu a reusit sa "insufleteasca" proiectul si "sa-l duca mai aproape de concretizare".

"Ceea ce pe mine ma framanta este ca in acest moment riscul ca domnul Antonescu sa nu aiba suficient de multe voturi in cadrul USL ca sa poata sa fie principalul nostru candidat, risca sa se intample. si daca intra in aceasta logica, in care practic pe fiecare initiativa a PSD si a Guvernului PSD-PNL, fiecare, din ultimele luni: pe Codul rutier pozitie, pe chestiuni de fiscalitate pozitie diferita, pe Rosia Montana pozitie diferita, pe sist pozitie diferita, pe reforma justitiei pozitie diferita, pana si pe Kosovo...pozitie diferita. Eu nu pot sa constat de fapt o linie a frontului electoral pentru 2014", a afirmat Geoana.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO