Anca Boagiu: Costurile de intretinere a unor drumuri sunt mai mari cu 30% decat in mod normal

02-10-2011 10:42

Anca Boagiu

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a declarat in emisiunea "Dupa 20 de ani", difuzata duminica la PRO TV, ca atat ea, cat si noua conducere a CNADNR au avut nemultumiri legate de costurile de intretinere a unor drumuri.

Aceste costuri de intretinere au fost prevazute in contractele incheiate de fosta conducere a Ministerului Transporturilor, in 2008, atunci cand ministru era Ludovic Orban.

"Ei (CNADNR - n.r) au bani de la buget, au si bani din surse proprii. O mare parte din bani se duce pe cofinantare, iar cealalta pe partea de mentenanta. Aici nu e un secret si nu am nimic de ascuns: eu impreuna cu noii mei colegi din Companie am fost nemultumiti de costurile de intretinere si de modul in care se alocau si se foloseau banii pentru intretinerea drumurilor", a spus Anca Boagiu.

Ea a adaugat ca, probabil, unele dintre aceste contracte vor fi anulate. Ministrul a mai spus ca, exceptand o singura firma - Argecom - pe toate celelalte contracte s-au obtinut scaderi in medie de 35%, dar si ca acestea vor fi relicitate, mai ales ca unele dintre ele expira in noiembrie.

"Ca sa fiu explicita, sunt contracte incheiate in campania electorala din anul 2008 de catre ministrul liberal de la acea data", a spus Anca Boagiu.

Intrebata daca se refera la Ludovic Orban, ea a spus: "Ma rog, ma refer la o politica".

"Dumneavoastra i-ati pronuntat numele, eu nu l-am pronuntat. Bineinteles ca dovezile vi le aduc", a adaugat ea, intrebata daca are si probe referitoare la afirmatiile pe care le-a facut despre aceste contracte incheiate de Ludovic Orban.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
I like IT
I like IT - Soluția inteligentă și sustenabilă pentru afacerile agricole

05:13
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Ce se intampla, doctore?
Ce se întâmplă, Doctore? - Medicația analgezică la pacienții cu gastrită sau ulcer. Cum se protejează mucoasa gastrică

03:41
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26