Alianța 2020 USR PLUS acuză Primăria Capitalei că face propagandă PSD pe bani publici

Ultima actualizare: 19-04-2019 13:10
Dacian Ciolos, Dan Barna
Inquam Photos / George Calin

Alianța 2020 USR PLUS a sesizat Biroul Electoral Central și Autoritatea Electorală Permanentă pentru folosirea de către Primăria București a companiilor municipale în acțiuni de amplasare a bannerelor și materialelor de propagandă ale PSD.

Potrivit unui comunicat al Alianței, societăților la care acționari majoritari sunt statul ori unități administrativ teritoriale, cum este Compania Municipală Iluminat Public București SA, le este interzisă folosirea resurselor financiare, umane şi tehnice pentru sprijinirea activității partidelor politice.

”Alianța 2020 USR PLUS a depus solicitări către Primăria București și compania de iluminat public să clarifice în ce bază contractuală și cu ce resurse sprijină Partidul Social Democrat să-și urce pe stâlpi materialele de propagandă electorală. Sesizările sunt însoțite de fotografii care probează activitățile menționate.
Aceste acțiuni sunt inacceptabile și somăm Primăria să explice de urgență cu ce bani și în baza căror contracte sprijină partidele de la putere.
” - se mai arată în comunicatul Alianței 2020 USR Plus.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO