ALEGERI LOCALE 2016. Candidatul PSD la primaria sectorului 6, Gabriel Mutu, isi face reclama cu minioni. VIDEO

05-10-2015 09:53

Gabriel Mutu - FB

Candidatul PSD la primaria sectorului 6, Gabriel Mutu, la alegerile locale din 2016, a postat pe contul personal de pe Facebook un clip in care incearca sa atraga ... copiii, cu ajutorul unor minioni.

Cel care isi doreste functia de primar al sectorului 6 a fost filmat alaturi de doua persoane imbracate in costum de "minioni" - personajele din celebrele filme de animatie "Despicable me" si "Minions".

"Buna dimineata, copilasi dragi. Va astept in parcul Drumul Taberei, alaturi de cei doi minioni Bob si Tedy, sa faceti fotografii magnetice, sa va bucurati de ele si de, bineinteles, forta lor de a fi ... nebunatici. O zi frumoasa. Va pup." - spune Mutu in acest clip cu minioni.

 

Alături de tine si de minioni!

Posted by Gabriel Mutu on Sunday, October 4, 2015

In iulie 2015, senatorul Gabriel Mutu a fost desemnat oficial candidat al PSD la alegerile pentru Primăria Sectorului 6

"Candidatura mea la functia de primar este un mandat si o incredere din partea partidului din care fac parte si din partea membrilor sai. Dar atunci cand lasi deoparte ceea ce iti ofera partidul, esti dator cu un moment de reflectie asupra destinului tau personal si asupra raspunderii pe care urmeaza sa o ai. Sa gestionezi zi de zi, ora de ora si minut de minut destinul a 400.000 de oameni nu este o gluma si cel care nu pricepe acest fapt nu merita nici macar sa candideze, ce sa mai discutam de pretentia de a fi votat" - spunea Gabriel Mutu la acea vreme.
 

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO