Adriean Videanu vrea sa intre in cursa pentru Primaria Capitalei in 2016

Ultima actualizare: 01-06-2013 07:00
Adriean Videanu

Fostul primar al Capitalei Adriean Videanu vrea sa intre in cursa pentru Primaria Capitalei, in 2016, recunoscand ca cea mai mare greseala pe care a facut-o a fost ca nu a candidat, in 2008, pentru un al doilea mandat.

Videanu a spus ca PDL se gandeste serios sa recastige Primaria Capitalei.

"La momentul la care se va hotari candidatul la Primaria Capitalei, daca voi fi in masura sa castig primaria, voi candida. (...) Cred ca in 2016, Sorin Oprescu este un candidat de batut. (...) in istoria politica recenta am facut niste greseli. Cea mai mare greseala a fost ca nu am mai candidat in 2008 la Primaria Capitalei. Am avut o frustrare personala, legat de neincrederea colegilor mei. S-a infiintat acea comisie senatoriala care a controlat Primaria Capitalei din prima in ultima clanta, cu Curtea de Conturi, cu procese in instanta, am demonstrat ca nu au fost Ok. Ce m-a deranjat: ca colegii mei au votat, fara a ma consulta, pentru infiintarea acestei comisii. Ei au considerat ca am o problema. A fost o decizie gresita", a declarat Videanu la Gandul Live.

Liderul PDL a admis, totodata, ca o eroare a sa a fost lipsa de comunicare in perioada in care a fost la Primaria Capitalei.

"Nu am facut-o din naivitate. Daca as fi comunicat la Primaria Capitalei tot ce am facut, n-ar mai fi spus bucurestenii astazi ca stadionul este facut de Sorin Oprescu, n-ar mai fi spus ca pasajul e facut de Sorin Oprescu, ca toate celelalte lucrari sunt incepute de Sorin Oprescu. A fost eroarea mea. (...) Vina imi apartine exclusiv, nu era obligatia partidului sa comunice", a explicat Videanu.

Adriean Videanu s-a aratat dispus si sa intre in competitia interna pentru desemnarea unui candidat la prezidentialele de anul viitor, garantand ca cel care va fi desemnat are toate sansele sa intre in turul al doilea de scrutin alaturi de un candidat al actualei USL.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO