De Craciun, temperaturi de 13 grade si ploi in aproape toata tara!

18-12-2009 00:00


Turisti la munte

Joi - 24 decembrie: In majoritatea zonelor vremea va deveni calda pentru ultima decada a lunii decembrie. Cerul va fi temporar noros; va ploua pe arii restranse in partea de vest a tarii, iar in sud si in est se mentin conditii de ceata si burnita.


Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 12 grade, usor mai mici in sudul extrem al Olteniei, iar cele minime intre - 4 si 6 grade.

La munte: Cerul va fi temporar noros si izolat in Carpatii Occidentali, vor fi precipitatii sub forma de lapovita si ploaie. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului va continua sa creasca usor. Izolat, pe vai si in depresiuni, vor mai fi conditii de ceata.

Vineri - 25 decembrie. Vremea va fi calda si in general inchisa. Va ploua, indeosebi seara si noaptea, pe arii extinse in jumatatea de vest a tarii si izolat in restul teritoriului. Vantul va prezenta intensificari in Campia de Vest si Dobrogea, iar la munte va sufla tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 12 grade, mai scazute in Oltenia, iar cele minime se vor situa intre -1 si 6 grade, usor mai ridicate pe litoral. La inceputul intervalului, in zonele joase din sud si est, va fi ceata.

Sambata - 26 decembrie. Vor cadea precipitatii sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare, pe arii extinse in vestul, centrul si nordul tarii si doar sub forma de ploaie, pe spatii mai restranse in rest. Vantul va prezenta intensificari in toate regiunile, iar in zona montana inalta va sufla tare. Temperaturile maxime, in scadere in vestul si in nord-vestul tarii, vor fi cuprinse, in general, intre 2 si 10 grade, iar cele minime, mai scazute decat in noaptea precedenta in cea mai mare parte a tarii, se vor situa intre -6 si 2 grade. La inceputul intervalului, in zonele joase din sud-est, izolat va fi ceata.

La munte

24 decembrie - va fi cald, cerul temporar noros si doar izolat in Carpatii Occidentali si nordul Carpatilor Orientali vor fi precipitatii slabe, mixte. Vantul va prezenta intensificari. Izolat, pe vai si in depresiuni va fi ceata.

25 decembrie - vreme calda pentru aceasta perioada a anului. Conditii de ploaie, indeosebi seara si noaptea vor cadea precipitatii sub forma de lapovita si ploaie, pe arii extinse in Carpatii Occidentali, nordul Carpatilor Orientali si masivele vestice ale Carpatilor Meridionali si pe arii mai restranse in rest. Vantul va sufla tare pe creste.

26 decembrie - se raceste vremea. Va ninge pe arii relativ extinse, iar vantul va prezenta intensificari sustinute.
 

Afla situatia drumurilor!

Redescopera Romania: cele mai frumoase locuri si traditii

Bilete de avion - afla cele mai bune oferte de Craciun si Revelion!

Revelion la malul marii, reduceri de pana la 30%

 

Sursa: Pro TV

Tags: meteo,

VIDEO PROTVPLUS.RO