Vladimir Putin, după ce a fost făcut ”ucigaș” de către Biden: ”Cine zice, ăla e”

Dată publicare: 18-03-2021 14:22
Dată actualizare: 18-03-2021 19:58


Președintele rus Vladimir Putin i-a urat lui Joe Biden să fie sănătos, după ce liderul SUA l-a numit „ucigaș” și a promis că Moscova va „plăti prețul” pentru intervenția în alegerile din SUA din 2020 în favoarea adversarului său, Donald Trump.

Astfel, Putin a răspuns insinuării lui Biden că este un ”ucigaș” sugerând că, de fapt, liderul SUA vorbește despre sine, astfel că i-a urat acestuia ”multă sănătate”.

Într-o declarație făcută joi, citată de Russia Today, Vladimir Putin a sugerat că atunci când Biden spune că va evalua activitatea unor țări este ”ca atunci când te uiți în oglindă”.

Când eram copil și ne certam între noi în locul de joacă, obișnuiam să spunem: ”Cine zice, ăla e”, a spus Putin.

Miercuri, Biden a fost întrebat de către prezentatorul ABC News, George Stephanopoulos, dacă crede că Putin este „un ucigaș”, iar răspunsul a fost afirmativ. El a menționat, de asemenea, că l-a avertizat pe președintele rus că Washingtonul va reacționa puternic dacă va descoperi dovezi de interferență în alegerile prezidențiale din 2020.

Tot în acea zi, secretarul de presă de la Casa Albă, Jen Psaki, a refuzat să clarifice dacă declarația lui Joe Biden a fost o metaforă.

Drept răspuns, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitry Peskov, a descris declarația lui Biden ca fiind una ”foarte proastă”, acuzând Casa Albă că nu este serioasă cu privire la „stabilirea unei relații” cu Moscova.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO