VIDEO. Mesut Ozil şi Sead Kolasinac, atacaţi de persoane înarmate cu cuţite, în Londra

26-07-2019 07:20


Mesut Ozil, sead kolasinac, londra, atac, cutite, masina, hoti, inarmati,

Fotbaliștii Mesut Ozil și Sead Kolasinac, care evoluează pentru Arsenal în Premier League au fost implicați într-o tentativă de jaf după ce o bandă înarmată a încercat să le fure mașina pe o stradă din Londra, relatează BBC.

Agresorii înarmați cu cuțite i-au luat la țintă pe cei doi jucători care au scăpat nevătămați, potrivit BBC. O înregistare publicată pe Twitter surprinde momentul în care Kolasinac fuge după atacatori. Incidentul s-a petrecut joi în Londra.

Cei doi fotbaliști se aflau într-o maşină Mercedes G Class 4x4, în nordul Londrei, când au fost atacaţi de o bandă de persoane pe scutere, înarmate cu cuţite.

Ozil era la volan şi a fost ameninţat de indivizi. Bosniacul Sead Kolasinac, supranumit "tancul" , a ieşit din mașină și i-a confruntat pe cei doi 2 agresori cu cuține în mâini, unul avea fața acoperită cu cagulă. Germanul Ozil a lăsat maşina pe stradă, cu uşa deschisă şi a fugit într-un restaurant din apropiere, relatează Daily Mail. 

Angajaţii restaurantului au ieşit în apărarea lui Kolasinac, iar atacatorii au fugit. Nicio arestare nu a fost efectuată în acest caz.

Poliţia a sosit la faţa locului şi a blocat strada pe care a avut loc atacul. "Suntem în contact cu jucătorii şi ei sunt bine", a declarat un purtător de cuvânt al clubului Arsenal.

Ozil și Kolasinac nu sunt singurii fotbaliști care trec prin astfel de momente pe străzile Londrei. În 2016, Andy Carroll a fost amenințat cu pistolul după antrenament.

Sursa: BBC

VIDEO PROTVPLUS.RO