VIDEO. A fost gasita in viata dupa 40 de ani de la disparitie

Ultima actualizare: 02-04-2012 09:27
Ofiter de politie

Grace Kivisto avea 15 ani cand mama sa, Lula Cora Hood, a disparut in 1970, dupa un scandal in familie. 40 de ani mai tarziu, politistii sustin ca au gasit-o.

Vestea minunata vine dupa ce, acum ceva timp, familia femeii a fost informata de politie ca s-au gasit ramasitele pamantesti. Nu au putut sa-i faca testele ADN, insa politistii au spus ca sunt de parere ca apartin lui Hood, care suferea de probleme mentale in perioada in care a fost adult. Asa ca familia a inmormantat ceea ce credea ca reprezinta ramasitele ei pamantesti.

Cu toate acestea, in 2009, dupa ce tehnologia ADN-ului s-a dezvoltat, familia lui Hood a dat investigatorilor o mostra din ADN, pentru a face analiza finala. Rezultatele au aratat ca NU este vorba de Hood.

Din acest motiv, politia a redeschis cazul, iar pe 30 iunie Grace Kivisto a fost vizitata de un detectiv, care a anuntat-o ca a gasit-o pe mama sa, in Jacksonville. Deocamdata nu se stie ce a facut Hood in Florida in ultimele patru decenii, insa politia a promis ca va reveni cu detalii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO