Vaticanul a publicat pe Twitter o imagine graffiti in care Papa Francisc apare in rol de Superman

Ultima actualizare: 01-02-2014 06:55
papa

O imagine cu un graffiti de pe un zid de la Roma in care Papa Francisc apare in rol de Superman a fost postata marti pe un cont de Twitter apartinand "Ministerului" comunicatiilor sociale al Vaticanului, relateaza AFP.

Imaginea prezinta un papa in zbor, imbracat in alb, dar in celebra postura a lui Superman, cu pumnul inainte, tinand in cealalta mana o servieta pe care scrie in spaniola "Valores" (valori, in sensul de valori etice).

Imaginea a fost postata impreuna cu mesaje in spaniola si engleza. "Les compartimos este graffiti que vimos hoy" si "We share with you a graffiti found in a Roman street near the Vatican" ("Impartasim cu voi un graffiti descoperit pe o strada de la Roma, in apropiere de Vatican"), se poate citi in mesaj.

Este un mesaj "de buna dispozitie" care a fost postat de catre o persoana de la Ministerul comunicatiilor sociale pe un cont urmarit in principal de persoane care se ocupa de comunicatiile sociale in lume, a precizat ministerul.

Comunicatiile sociale ale Vaticanului s-au innoit profund, dupa ce Benedict al XVI-lea a decis, in decembrie 2012, sa fie prezent pe Twitter.

Contul personal al Papei, in noua limbi (@pontifex, alt cont, gestionat de Secretariatul de Stat), este urmarit de peste zece milioane de persoane, dintre care peste 200.000 s-au abonat la cel in latina.


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO