Uraganul Norbert, retrogradat la stadiul de furtuna

Ultima actualizare: 16-10-2012 05:19
Norbert

Trei persoane si-au pierdut viata in statul mexican Sonora, situat in nord-vestul tarii, la frontiera cu Statele Unite, dupa trecerea uraganului Norbert, au anuntat, duminica, serviciile de protectie civila.


Furtuna facuse deja cel putin o victima, sambata, dupa ce a traversat peninsula Baja California, o alta persoana fiind data disparuta dupa ce a incercat sa traverseze cursul unei ape in crestere.

Cele trei victime inregistrate in statul Sonora au fost semnalate la Alamos, un oras cu 25.000 de locuitori, Ministerului federal de Interne de catre Protectia civila, fara ca autoritatea sa ofere detalii legate de moartea acestora.
Uraganul a fost retrogradat la rang de furtuna tropicala si nu mai prezinta decat un pericol "moderat", a anuntat, duminica dimineata, Serviciul national de meteorologie (SMN).

Norbert este insotit in prezent de rafale de vant de pana la 85 de kilometri pe ora, potrivit SMN, care a avertizat insa populatia in privinta caderilor abundente de precipitatii in nord-vestul Mexicului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO