Caz sinistru în Cluj. Un tânăr și-a aruncat bunica de la etajul 10 și și-a bătut bunicul

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Poveste sinistră petrecută vineri dimineaţă în cartierul Mănăștur din Cluj Napoca. Un tânăr de 23 de ani s-a certat îngrozitor cu bunicii şi, într-o criză de furie, a ucis-o pe femeie, şi l-a bătut crunt pe bunic.

Sărmana bătrână nici nu s-a putut apăra: era imobilizată într-un scaun cu rotile. Trupul ei neînsufleţit a fost găsit în faţa blocului. Căzuse de la etajul 10. Surse din rândul anchetatorilor susţin că suspectul fusese internat la dezintoxicare pentru consum de droguri şi alcool.

Băiatul în vârstă de 23 de ani fusese internat la psihiatrie în trecut, pentru dependenţa pe care o avea pentru substanţele interzise, susţin surse din anchetă. Vineri dimineaţă a rămas în apartament cu bunicii lui. Nu se ştie de ce s-au certat atât de rău.

Când au văzut nenorocirea, vecinii au intrat în casă şi l-au găsit pe bunicul băiatului, un bătrân în vârstă de 89 de ani, în stare de şoc, desfigurat.

Poliţiştii l-au reţinut imediat pe tânăr.

Bunica băiatului a căzut de la aproximativ 30 de metri înălţime şi a murit pe loc. Bunicul a fost transportat de urgenţă la UPU Cluj, acolo unde a primit îngrijiri, dar pentru că a suferit şi o fractură probabil va fi şi operat.

Cât despre tânăr, acesta a fost dus la audieri. Părinţii lui au venit într-un suflet şi ei la faţa locului, dar vor fi luaţi cel mai probabil la întrebări de către poliţişti.

În cazul în care va fi găsit răspunzător pentru faptele sale, tânărul riscă să stea ani grei după gratii.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO