Un servetel umed ar putea fi singura ramasita a zborului MH370. Locul in care a fost gasit naste un nou mister

Ultima actualizare: 13-03-2015 07:01
servetel umed MH370

Un servetel umed provenind dintr-un avion al companiei Malaysia Airlines ar putea oferi o noua pista in cazul celui mai misterios incident din istoria aviatiei

Servetelul – perfect inchis in ambalajul sau original cu emblema Malaysia Airlines - a ajuns pe o plaja din Australia de Vest si a fost descoperit de un cuplu care se plimba.

Descoperirea a fost facuta in iulie 2014, adica la patru luni de la disparitia misterioasa a zborului MH370, insa abia acum servetelul a fost trimis pentru analize la Canberra, la comisia care ancheteaza cel mai enigmatic incident din istoria aviatiei.

Citeste si: Un controlor de trafic al Malaysia Airlines dormea in noaptea disparitiei MH370. Ancheta inceputa de o echipa internationala

Expertii spun ca nu e deloc imposibil ca un astfel de obiect sa calatoreasca pe apa pe distante lungi – in acest caz, aproximativ 1.850 de kilometri – dar nu isi pot explica cum a ajuns acolo.

Pe de alta parte, oficialii australieni considera ca e putin probabil ca un servetel umed sa fi supravietuit accidentului aerian si cred ca e greu sa se faca o legatura clara intre respectivul obiect si zborul Malaysia Airlines. In cazul in care se poate face o asemenea legatura, maruntul servetel umed ar fi singurul rest al zborului MH370 gasit pana acum.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO