Un barbat inarmat cu un pistol si o ranga a jefuit o banca din R. Moldova. Paznicul a fost batut si este in stare grava.VIDEO

Ultima actualizare: 29-11-2016 07:06

Un barbat cu o masca medicinala pe fata si inarmat cu un pistol si o ranga a jefuit o banca din orasul Straseni, Republica Moldova, lasandu-l pe paznic inconstient.

Se apropia ora inchiderii la banca din Straseni, un orasel aflat aproape de Chisinau, iar inauntru se aflau doar paznicul si casierita. Atacatorul avea o masca medicinala pe fata si o ranga in mana stanga. Mana dreapta era in buzunar, din care incerca sa scoata ceva.

Dupa ce a schimbat cateva cuvinte cu casierita a reusit sa scoata un pistol si l-a indreptat spre paznicul. Asezat pe scaun, acesta a impins pistolul cu mana. Gestul l-a scos din sarite pe atacator, care l-a lovit cu de cateva ori cu ranga. Apoi s-a intors spre casierita.

Speriata, femeia a inceput sa-i dea banii. Cateva bancnote au cazut pe jos. In acest moment in banca a intrat un alt barbat. S-a retras insa cand si-a dat seama ce se intampla.

Dupa ce a mai luat cateva bancnote, dar si pistolul paznicului, atacatorul a fugit. A stat inauntru un minut si a reusit sa plece cu 3000 de lei moldovenesti. Aproape 140 de euro. Acum este cautat in toata Republica Moldova de politisti.

Martorul, un farmacist din apropiere, sustine ca nu l-a putut distinge pe barbat. Era intuneric pe strada, in plus, a avut un soc cand a vazut in ce stare era paznicul. Casierita a primit calmante ca sa se poata linisti.

Paznicul a fost transportat in stare grava la spital, unde a suferit mai multe interventii chirurgicale.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO