Uitati de visul american! Incepe cosmarul

Ultima actualizare: 12-04-2012 02:12
Wall Street

In Statele Unite apar primele consecinte directe ale puternicei crize financiare care a zguduit Wall Street-ul.


SUA: cel mai mare deficit din ultmii ani
New York Times
afirma ca deficitul federal al SUA se ridica la 30 septembrie la 455 miliarde de dolari, fiind un adevart record negativ. Spre comparatie, anul trecut deficitul a fost de 162 miliarde de dolari.

Medicii cer dublarea dozei de vitamina D, la copii

Mai multi pediatrii americani cer le parintilor sa dubleze cantitatea de vitamina D pe care le-o administreaza copiilor deoarece ajuta in prevenirea a unui numra insemnat de boli, anunta Associated Press.

Visul american se transforma in cosmar

Democratul si revizorul William Thomson a estimat ca in urmatoarele 24 de luni, new-yorkezii vor pierde pana la 165.000 locuri de munca, relatea.

Wall Street este cel mai important sector din industrie pentru oras, iar salariile uriase care se castiga acolo sprijina de la doi la patru munctori in alte sectoare, de la magazine la firme de avocatura, afirma economistii.

Sectorul bancar a fost zdruncinat de criza financiara, care a culminat cu falimentul bancii Lehman Brothers si cu salvarea gigantei firme de asigurari AIG de catre stat.

Barack Obama isi face campanie virtuala

Candidatul democrat la Casa Alba a cumparat spatiu publicitar in cadrul a noua jocuri video, sustine Gigaom. Obama este primul candidat la presedintia SUA care recurge la aceasta strategie de campanie.

Folosirea internetului este buna pentru creier

Concluzia se refera la persoanele de varsta medie sau batrane. O echipa de la University California of Los Angeles, condusa de profesorul Gary Small, afirma: cautarea pe internet necesita o activitatea complicata a creierului, care poate ajuta in generela functionarea acestuia, scrie BBC.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO