Turist de 68 de ani arestat în camera de hotel din Spania. "Eşti un baron al drogurilor!"


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 08 Noiembrie 2018 11:41
Categorie: Stiri externe
Michael David Phillips

Un turist britanic a stat o săptămân în spatele gratiilor din cauză că poliţia locală l-a confundat cu un celebru traficant, căutat de ani de zile.

Eddie Gossage, un turist britanic de 68 de ani, a fost arestat de poliţia de frontieră spaniolă în momentul în care a coborât din avion împreună cu soţia sa pe aeroportul din Palma. Agenţii i-au lăsat să plece la hotel, unde cuplul intenţiona să petreacă vacanţa, dar a doua zi dimineaţă poliţiştii au descins în camera lor, l-au încătuşat şi l-au dus la închisoare pe Gossage, scrie Daily Mail.

Bărbatul a fost acuzat că ar fi de fapt Michael David Phillips, un baron al drogurilor din Marea Britanie, care a evadat acum 5 ani din penitenciarul Hatfield, unde ispăşea o condamnare pentru trafic de heroină. Phillips se află pe lista Interpol a celor mai căutaţi infractori şi în timpul fugii sale a folosit mai multe identităţi false, printre care şi cea a lui Gossage.

Turistul britanic a încercat să explice că el chiar este Gossage, dar poliţiştii au râs de el "Eşti un baron al drogurilor", i-au strigat ei bărbatului, de fapt unfost lucrător feroviar pe care îl aşteptau strănepoţii acasă.

Britanicului s-a spus că după ce i se verifică amprentele va fi eliberat, dar a petrecut următoarele 8 nopţi în spatele gratiilor, fiind pus în celulă cu un infractor ucrainean.

În cele din urmă, omul a fost eliberat cu ajutorul consulatului Marii Britanii, după o intervenţie disperată a fiicei sale, care a spus că se temea că Gossage „va ajunge acasă în sicriu”. Autorităţile de la Londra dau vina pentru confuzie poliţia spaniolă.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO