Trump, noi laude pentru Kim Jong-un: Are o „viziune măreață și frumoasă”


Ultimul update: Vineri 02 August 2019 20:19
Data publicarii: Vineri 02 August 2019 19:34
Categorie: Stiri externe
A început al doilea summit Kim-Trump. „Ești un lider grozav”

Donald Trump a ținut să-l laude iar pe Kim Jong-un. De data aceasta, președintele Statelor Unite a remarcat „viziunea măreață și frumoasă” pe care liderul nord-coreean o are pentru țara sa.

Liderul de la Casa Albă nu s-a arătat deloc îngrijorat de testele cu rachete balistice efectuate în ultima vreme de Coreea de Nord.Testele „sunt standard” și nu vor afecta în niciun fel relațiile bilaterale, a precizat el, potrivit The Independent.

„Cred că sunt sub control, cu siguranță sunt sub control. Nu avem vreun acord în privința asta. Nu am nicio problemă. Vom vedea ce se întâmplă. Acestea sunt rachete cu rază mică de acțiune. Sunt standard”, a insistat Donald Trump.

„Kim are o viziune măreață și frumoasă asupra țării sale și doar Statele Unite, cu mine președinte, poate face ca aceasă viziune să devină realitate”, a scris Trump pe Twitter.

Donald Trump a mai afirmat că este posibil ca testele efectuate de Coreea de Nord să încalce rezoluții ONU, dar, chiar și așa, „Kim nu vrea să mă dezamăgească”.

În trecut, Trump afirmase că el și Jong-un „s-au îndrăgostit” când s-au întâlnit.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: The Independent Twitter

VIDEO PROTVPLUS.RO