Trump: "Hillary Clinton este incapabila fizic si psihic sa invinga ISIS". Care este planul sau impotriva "islamului radical"

Ultima actualizare: 18-08-2016 07:09
Donald Trump

Donald Trump a facut public planul sau impotriva terorismului, intr-un discurs tinut in statul Ohio. Candidatul republican n-a ratat ocazia sa isi critice adversara din tabara democrata si a avut cuvinte dure la adresa lui Hillary Clinton.

Donald Trump a declarat ca "Hillary Clinton nu are forta necesara fizica si psihica sa invinga ISIS. Lipsa ei de judecata, caracterul moral si temperamental o impiedica sa fie liderul de care are nevoie natiunea americana" a spus acesta conform CNN.

De altfel, magnatul ii considera pe actualul presedinte al SUA, Barack Obama, si pe candidata democrata la Casa Alba, vinovati si responsabili pentru ascensiunea Statului Islamic.

Planul lui Donald Trump impotriva "islamului radical"

In acelasi discurs, Donald Trump si-a prezentat planurile privind poltica externa, iar acestea prevad un nou sistem de verificare a imigrantilor, pe care candidatul l-a numit "filtrare extrema".

Una din primele decizii, daca va ajunge la Casa Alba, va fi infiintarea unei comisii pentru "islamul radical", a mai promis Trump.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO