Trump îl atacă pe președintele CNN, care ar trebui ”să fie concediat”: ”Rating-urile sale sunt praf”


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 30 August 2018 16:12
Categorie: Stiri externe
Donald Trump

Președintele SUA Donald Trump l-a atacat pe președintele CNN Jeff Zucker pe Twitter, spunând că acesta ar trebui să fie concediat.

Potrivit BBC News, Trump afirmă că ”ura și părtinirea extremă” a CNN-ului față de el face ca această organizație media să fie ”incapabilă să mai funcționeze”.

Micul Jeff Z a făcut o treabă groaznică, ratingurile sale sunt praf, iar AT&T ar trebui să-l concedieze, pentru a-și salva credibilitatea”, a scris el pe rețeaua de socializare.

Jeff Zucker se află în prezent într-o pauză de 6 săptămâni de la CNN, pentru a se putea recupera după o operație la inimă.

Președintele SUA s-a plâns de mai mult timp de CNN, susținând că postul de televiziune este incoresc și că își urmărește propria agendă.

În iulie, reporterul CNN Kaitlan Collins nu a putut participa la un eveniment de la Casa Alba, după ce a pus întrebări despre președintele Vladimir Putin și fostul avocat al lui Trump, Michael Cohen.

În al doilea mesaj postat joi pe Twitter, Donald Trump a criticat NBC News: ”Ceea ce e la CNN se întâmplă la alt nivel la alte televiziuni - iar NBC News este cel mai rău”, a spus el.

El a adăugat faptul că ”vestea bună” este că președintele NBC News, Andy Lack, ar putea fi concediat din cauza acuzațiilor de agresiune sexuală împotriva unor prezentatoare de știri, precum și din cauza angajării unei fost prezentatoare de la Fox News, Megyn Kelly.

Mai trebuie precizat faptul că, în ultimele luni, Trump a mai atacat Washington Post, care este deținut de fondatorul Amazon, Jeff Bezos.

În martie, el a acuzat gigantul american de internet că jefuiește Poșta SUA prin acapararea serviciilor de livrare.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Sursa: BBC NEWS

VIDEO PROTVPLUS.RO