Teoria unui regizor premiat cu Oscar: Bill Gates vrea să implanteze microcipuri oamenilor

Ultima actualizare: 03-05-2020 22:10
coronavirus
Shutterstock

Cunoscutul regizor rus Nikita Mikhalkov lansează o teorie a conspirației potrivit căreia miliardarul Bill Gates ar vrea să implanteze oamenilor microcipuri sub pretextul vaccinării, căutând să îi controleze.

Criza generată de noul coronavirus a adus cu sine o serie de teorii ale conspirației. Multe dintre acestea se învârt în jurul lui co-fondatorului Microsoft, Bill Gates.

Mikhalkov a afirmat la Besogon TV, un program al postului Rossiya 24, că vaccinarea este de fapt un pretext pentru a controla oamenii prin obţinerea informaţiilor lor biologice, relatează RT.

"Patentul 060606 este cumva alarmant. Probabil înţelegeţi asta, nu? Este o coincidenţă sau o selecţie internaţională a unui simbol care face trimitere la Apocalipsa lui Ioan, în care numărul 666 este numărul bestiei?", a transmis Mikhalkov.

Nikita Mikhalkov este câştigâtor al unui premiu Oscar pentru cel mai bun film străin în 1995, cu titlul "Burnt by the sun".

Cele mai populare teorii ale conspirației

 

De la apariția COVID-19, tot mai multe teorii ale conspriației au început să circule în mediul online, fără a fi susținute de oamenii de știință sau de către organismele naționale sau internaționale oficiale.

O parte dintre acestea sunt disponibile AICI.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO