Telefonul dat de Barack Obama din Air Force One, publicat de presa. "Trimiteti bani, va implor"

Dată publicare: 01-07-2012 14:27
Dată actualizare: 17-10-2012 10:04


Barack Obama air force one

Intr-o teleconferinta organizata de la bordul Air Force One, Barack Obama le-a cerut donatorilor din campanie sa trimita si mai multi bani. Un jurnalist american a obtinut inregistrarea si a descris abordarea presedintelui.

"Presedintele Obama era alarmat si usor ingrijorat in timpul unei discutii cu donatorii pe care i-a implorat in mod repetat sa trimita bani ... si sa-i trimita cat mai rapid" scriu cei de la The Daily Beast, preluati de Huffington Post.

"Majoritatea din voi mi-ati asigurat fondurile din campania trecuta. Am nevoie sa faceti acelasi lucru si astazi" le-a spus presedintele sustinatorilor sai intr-o abordare neobisnuita pentru el. Procedura este totusi legala si asta pentru ca pe avionul guvernamental este montat un telefon special care este platit din banii de campanie.

"Trebuie sa depasim fondurile din 2008" a mai continuat Obama. "Daca nu reusim, interesele speciale din spatele contracandidatului meu se vor consolida si vor schimba pentru totdeauna scena lumii politice. Acestia vor fi cu adevarat cei care vor conduce Casa Alba si Congresul”.

 

Inainte ca donatorii sa se deprime, Obama a adaugat: "Am reusit mai multe in ultimii 3 ani decat reusesc alti presedinti in 8. Sper ca inca intelegeti ce e in joc si de ce e important sa castig. Am incredere in voi si sper ca si voi aveti incredere in mine".

Sursa: huffingtonpost.com

Tags: barack obama,


VIDEO PROTVPLUS.RO