Tânăr condamnat pentru crimă în România, arestat în UK. Ce le făcea bătrânilor


Ultimul update: Luni 11 Februarie 2019 12:13
Data publicarii: Luni 11 Februarie 2019 11:24
Categorie: Stiri externe
masina de politie UK

Trei români au fost condamnați în total la 7 ani de închisoare, după mai multe furturi comise pe teritoriul Marii Britanii, în perioada iulie – noiembrie 2018, țintele lor fiind în principal bătrâni și persoane vulnerabile.

Marius Mureșan (40 de ani), Răzvan Doroșin (33 de ani) și Carmen Ferarru (47 de ani) au plecat din România în Marea Britanie cu singurul scop de a comite aceste infracțiuni, anunță Poliția din Hertfordshire.

Potrivit herts.police.uk, Marius Mureșan a executat o condamnare de opt ani de închisoare, în România, pentru crimă.

Cei trei vizau doar bătrâni și persoane vulnerabile. Cea mai în vârstă victimă avea 98 de ani, de la care cei trei au furat un card bancar, pe care l-au folosit pentru a achiziționa bunuri în valoare de mii de lire sterline.

“Cei trei au venit în UK cu singurul scop să comită aceste infracțiuni. Au lucrat împreună pentru a jefui persoane bătrâne și vulnerabile, pe care le vedeau ca pe ținte ușoare. Victimele aveau în jur de 80 de ani, iar una dintre ele era chiar parțial oarbă, a declarat detectivul Constable Simon Smith.

Potrivit unei sentinței dictate săptămâna trecută, Mureșan a fost condamnat la doi ani și opt luni de închisoare, iar Doroșin și Feraru la câte doi ani și trei luni.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO