Gemene separate la naștere, reunite după 33 de ani. Cum au aflat una de cealaltă

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
surori gemene
Daily Mail

Două gemene din Coreea de Sud care au fost separate la naștere au reușit să se reunească 33 de ani mai târziu.

Amanda Dunford și Katey Bennett au fost aduse pe lume de aceeași mamă, la câteva minute diferență, dar au crescut separat, fiecare într-o altă parte a Statelor Unite ale Americii, după ce ambele au fost adoptate de părinți americani.

Bennett a fost părăsită într-un coș pe treptele unui orfelinat, iar Dunford a fost lăsată legată de un gard lângă casa unui vânzător.

Dunford a știut încă din copilărie că mai are o soră undeva, însă familia ei adoptivă din Arizona a fost informată că ea fusese deja adoptată, scrie Daily Mail.

surori gemene

Pentru că nu găsea niciun indiciu care să o conducă spre sora ei, Dunford a făcut un test ADN la compania 23andMe în 2013. Însă, a reușit doar să-și găsească un văr mai îndepărtat.

Dunford nu și-a pierdut speranța, însă era extrem de dezamăgită. Totul s-a schimbat după ce Bennett, care a crescut în California, a decis să facă același test ADN anul trecut.

Rezultatele au arătat că aceasta avea același ADN cu cineva care deja făcuse testul, astfel a aflat că are o soră geamănă identică. Bennett a fost complet șocată de rezultate. Apoi și-a găsit sora pe rețelele de socializare și și-a dat seama că sunt complet identice și i-a trimis un mesaj: ”Se pare că ești sora mea”.

Dunford era pe punctul de a merge la culcare în acea seară în care a primit mesajul care i-a schimbat complet viața.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO