Student acuzat de viol de o tânără întâlnită în club. Camerele arată o altă poveste

Dată publicare: 05-08-2017 10:42
Dată actualizare: 08-08-2017 21:46


Armaan Premjee, los angeles, viol, acuzatie,

Un student american a fost acuzat de viol de o tânără pe care a întalnit-o într-un club, însă camerele de supraveghere au arătat o altă poveste.

Armaan Premjee a fost acuzat de viol de către o tânără de 19 ani, ambii studenți în Los Angeles. A fost salvat însă de înregistrările camerelor de supraveghere, relateaza CBS News. 

”Sunt foarte recunoscător pentru aceste înregistrări. Și-a pus mâinile în jurul meu și a început să mă sărute”, a povestit studentul.

Procurorii l-au acuzat pe băiat de viol, susținând că ”victima era prea beată pentru a-și da consimțământul”. Însă camerele arată cum fata îl conduce pe Premjee din club către camera ei din campusul universitar. ”Știa ce face. Se putea ține pe picioare, ea m-a condus.” s-a apărat cel acuzat.

Judecătorul a respins acuzațiile aduse lui Armaan Premjee susținând că ”a existat consimțământ și că sunt dovezi care arată că in acest caz presupusa victima este inițiatorul.”

Procurorii nu vor face apel in acest caz, în timp ce Universitatea din California de Sud va demara o anchetă separată. Armaan Premjee riscă în continuare să fie exmatriculat.

Sursa: CBS


VIDEO PROTVPLUS.RO