SOCANT! "Mi-am omorat iubitul! Vrei sa vii sa il mancam impreuna?"

Ultima actualizare: 18-05-2012 08:10
cutit

“Cred ca este gustos!” acestea sunt cuvintele prin care o femeie din Australia si-a anuntat un prieten ca are de gand sa-si manance iubitul. Asta nu inainte de a-l injunghia de 26 de ori, chiar in ziua de Craciun.

David Vaughan, in varsta de 30 de ani, a fost injunghiat de 16 ori in gat, de 6 ori in piept si de 4 in abdomen, in 2008. Era impreuna cu Tamie Melehan de numai trei luni.

Autopsia a scos la iveala faptul ca ambele vene jugulare au fost de-a dreptul sfasiate. Din caua ranilor grave, barbatul a murit imediat.

Tamie Melehan, de 29 de ani, a recunoscut ca si-a omorat iubitul, insa a pledat nevinovat la crima, invocand probleme psihice. De altfel, Melehan a fost diagnosticata cu schizofrenie paranoida in 2002.

Procurorul Michael O’Brien a dezvaluit ca dupa teribila crima, Tamie a inceput sa-i trimita SMS-uri unui prieten, spunandu-i ca-i este dor de el si l-a invitat sa guste din carnea “delicata” a iubitului ei.

“Pot sa-l mananc pe baiat?”, “Cred ca are un gust bun… este destul pentru amandoi daca vrei sa vii si tu – fara glume, carne delicioasa…” sau “Saraca de mine, am nevoie de ajutor ca sa scap de cadavru!” sunt doar cateva dintre mesajele trimise de Tamie amicului ei.

Dupa putin timp si-a telefonat si mama. “Poti sa vii sa-l iei pana nu-i despic gatul?”, i-a spus acesteia la telefon.

Mama femeii, Loretta Watts, l-a gasit pe David fara suflate, in cabina dusului. Sangele ii tasnea dintr-o rana de la gat.

Michael O’Brien sustine ca exista suficiente dovezi care demonstreaza ca Tamie trecea printr-o stare de “exacerbare a bolii psihice de care sufera” si ca se afla “in delir” cand a comis fapta.

Sentia in acest caz urmeaza sa fie data in saptamanile ce urmeaza.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO