Si-a pierdut viata dupa ce a sarit pentru prima data singura cu parasuta. "A murit facand ceea ce iubea cel mai mult"


Ultimul update: Miercuri 14 Septembrie 2016 07:12
Data publicarii: Duminica 11 Septembrie 2016 17:29
Categorie: Bizar
Pamela Gower

Pamela Gower, o femeie de 49 de ani din Marea Britanie, care suferea de nanism, a sarit cu parasuta de la 4.500 de metri, dar din pacate aceasta nu s-a deschis corespunzator.

Parasutismul era pasiunea ei, "a gustat viata din plin" si "a murit facand ceea ce iubea cel mai mult" au declarat rudele indurerate, potrivit Daily Mail.

De cand si-a descoperit aceasta pasiune, Pamela a inceput sa se antreneze si sa sara din avion cu un instructor. Pentru ca era mica de inaltime, avea nevoie de echipament special, deoarece nu ajungea la coarda care desface parasuta.

In iunie anul acesta, Asociatia Britanica de Parasutism i-a dat femeii acordul sa sara cu echipamentul adaptat inaltimii sale. Cu toate acestea, saritura de sambata, prima pe care Pamela o realiza in Marea Britanie, a avut un final tragic. Niciuna dintre parasute nu s-au deschis corespunzator, au inceput sa se roteasca in aer, iar femeia s-a incurcat in cablurile de sustinere si a cazut intr-o parcare din satucul Shotton Colliery, aflat in estul tarii.

Martorii care au vazut caderea spun ca au crezut initial ca femeia este o papusa, deoarece nu parea sa faca vreo miscare si nu se auzea niciun strigat.

La circa 15 minute, o salvare a ajuns la fata locului si a transportat-o pe Pamela la spital, unde a murit la scurt timp din cauza ranilor suferite in urma caderii violente. Duminica, rudele si prietenii au condus-o pe ultimul drum.

"Nimic nu ma face mai fericita decat saritul cu parasuta, de abia astept urmatoarea saritura!" scrisese Pamela pe Facebook, in dreptul pozei sale de profil, care o infatisa alaturi de instructorul sau.
 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO