Mărturiile unui criminal care a măcelărit 5 persoane. Ce îi este permis să facă seara

Dată publicare: 15-01-2019 14:49
Dată actualizare: 15-01-2019 14:53


Extradare, inchisoare

William „Wild Bill” Holbert, care a ucis cinci cetățeni americani, printre care și un copil, susține că mănâncă fast food, face sume impresionante de bani și își petrece nopțile alături de soție, într-un penitenciar din Panama.

Wild Bill împarte celula cu alți șase deținuți. Bărbatul și-a măcelărit victimele într-un resort dina rhipelagul Bocas del Toro, apoi le-a îngropat trupurile lângă hotelul la care cei cinci erau cazați și a fugit, scrie mirror.co.uk.

Într-un interviu pe WhatsApp, din spatele gratiilor, Wild Bill a povestit despre viața sa în penitenciar. „Nu mă consider criminal. Am omorât câțiva oameni pentru bani. Nu sunt o excepție, iar faptele comise nu sunt foarte interesante”.

Holbert, în vârstă de 39 de ani, susține că este un adevărat „rock star” la închisoarea Chiriqui, hranindu-se cu pizza, fast food și cârnați, pe care îi pregătește chiar el în curtea penitenciarului.

„Pot face orice aici, și le pot oferi totul celorlalți colegi, dar totul are un preț. Înainte de a mă căsători, veneau la mine o grămadă de fete care plecau abia la 4 dimineața”.

Cu toate că pare că nu duce lipsă de nimic, bărbatul se plânge că viața în penitenciar e grea, având în vedere că deținuții stau înghesuiți, iar la dușuri este întotdeauna mizerie.

 

 

 

Sursa: Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO