Noua Dacia, extraordinara in 2012. Va fi model sport sau limuzina?

24-01-2011 00:00

Dacia

Stephen Norman, o figura extrem de importanta in organizarea grupului Renault, anunta schimbarea de concept pentru Dacia. Viitorul model va fi gata pana la Salonul de la Geneva din 2012.

Noul model din gama Dacia va fi "extraordinar", asta spune Stephen Norman, directorul de marketing al Renault.

Intr-un interviu pentru portalul auto francez caradisiac.com, el nu a dat mai multe detalii despre ce va urma, insa le-a dat pasionatilor de masini si fanilor Dacia un timp scurt pana cand vor vedea despre ce este vorba.

Modelul trebuie sa fie gata pana in 2012, pentru a fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva.

Extinderea portofoliului de modele este in curs pregatire. Norman spune ca toate categoriile de persoane vor avea din ce sa aleaga, vor avea un model low-cost pe placul lor.

Pana acum, gama de modele Dacia are 6 modele. Al doilea om ca importanta in grupul Renault, Patrick Pelatam spunea anul trecut ca poate ajunge la un total de zece modele. Urmatoarele patru ar putea fi o masina mini, in 3 locuri, un model sport, in 2 locuri, o limuzina si un jeep.

Pe site-urile auto deja fanii Dacia s-au impartit in doua tabere: unii spun ca in 2012 vom vedea un model sport, altii cred ca romanii si francezii lucreaza la o limuzina.

Tu ce parere ai?

Responsabilul de marketing si comunicare al grupului Renault spune ca vanzarile Dacia au "explodat" in Europa, desi initial modelul a fost destinat pentru tarile emergente. Norman este de parere ca Dacia a devenit astfel un studiu de caz perfect pentru manualele celor mai mari competitori din piata.

Dacia, de nota 10 in Spania! Inmatricularile au crescut cu 145%

Masina anti-Logan, pregatita in Bulgaria de chinezii de la Great Wall

Noua Dacie va fi construita in Maroc, din 2012. Va costa 13.000 de euro

Sursa: Pro TV

Tags: dacia, masini,


VIDEO PROTVPLUS.RO