Scene halucinante în SUA. Copil de 8 ani, încătușat și arestat, după ce a lovit o profesoară

Ultima actualizare: 12-08-2020 09:44

Scene revoltătoare filmate într-o școală din Florida. Oamenii legii au ţinut morţiş să aresteze și să încătuşeze un copil în vârstă de numai 8 ani, ca să-i dea o lecție. Dar cătuşele au fost prea mari.

Polițist: "Știi unde te duci? Vei merge la închisoare. Trebuie să te ridici şi să îţi pui mâinile la spate. "

În timp ce poliţiştii încearcă să îl încătuşeze, copilul izbucneşte în plâns. Elevul a ajuns pe mâna agenţilor după ce a lovit o profesoară.

Polițist: "Ai făcut o greșeală și acum este timpul să înveți din ea și să nu o mai repeţi pe viitor. OK? "

De la secţia de poliţie, copilul a fost dus într-un centru de detenţie juvenilă. Incidentul a avut loc în urmă cu doi ani, dar imaginile abia acum au fost făcute publice de avocatul familiei lui George Floyd, care a preluat cazul.

Benjamin Crump, avocat: "Unde e decenţa? Unde e umanitatea? Acela este copilul cuiva. Toţi acei adulţi pe care i-am văzut în imagini nu ar permite niciodată să se întâmple una ca asta copilului lor."

Benjamin Crump, avocat: "Ofițerul spune că acele cătușe nu se potrivesc. Oare această afirmaţie nu e suficient de puternică încât să îţi frângă inima şi să te facă să te oprești și să îţi spui că e ceva îngrozitor ceea ce faci. "

Potrivit familiei, copilul este unul cu nevoie speciale, iar profesorii ştiau acest lucru.

Bianca Digennaro, mama copilului: "Chiar și evaluarea psihologică a concluziat că băiatul a avut o criză. A fost diagnosticat cu ADHD sever, tulburări comportamentale, depresie și anxietate de mult timp şi toată lumea știa asta."

Angajaţii şcolii nu au făcut deocamdata nicio declaraţie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO