Scene halucinante în SUA. Copil de 8 ani, încătușat și arestat, după ce a lovit o profesoară

12-08-2020 07:51


Scene revoltătoare filmate într-o școală din Florida. Oamenii legii au ţinut morţiş să aresteze și să încătuşeze un copil în vârstă de numai 8 ani, ca să-i dea o lecție. Dar cătuşele au fost prea mari.

Polițist: "Știi unde te duci? Vei merge la închisoare. Trebuie să te ridici şi să îţi pui mâinile la spate. "

În timp ce poliţiştii încearcă să îl încătuşeze, copilul izbucneşte în plâns. Elevul a ajuns pe mâna agenţilor după ce a lovit o profesoară.

Polițist: "Ai făcut o greșeală și acum este timpul să înveți din ea și să nu o mai repeţi pe viitor. OK? "

De la secţia de poliţie, copilul a fost dus într-un centru de detenţie juvenilă. Incidentul a avut loc în urmă cu doi ani, dar imaginile abia acum au fost făcute publice de avocatul familiei lui George Floyd, care a preluat cazul.

Benjamin Crump, avocat: "Unde e decenţa? Unde e umanitatea? Acela este copilul cuiva. Toţi acei adulţi pe care i-am văzut în imagini nu ar permite niciodată să se întâmple una ca asta copilului lor."

Benjamin Crump, avocat: "Ofițerul spune că acele cătușe nu se potrivesc. Oare această afirmaţie nu e suficient de puternică încât să îţi frângă inima şi să te facă să te oprești și să îţi spui că e ceva îngrozitor ceea ce faci. "

Potrivit familiei, copilul este unul cu nevoie speciale, iar profesorii ştiau acest lucru.

Bianca Digennaro, mama copilului: "Chiar și evaluarea psihologică a concluziat că băiatul a avut o criză. A fost diagnosticat cu ADHD sever, tulburări comportamentale, depresie și anxietate de mult timp şi toată lumea știa asta."

Angajaţii şcolii nu au făcut deocamdata nicio declaraţie.

VIDEO PROTVPLUS.RO