Sărbătoarea de Halloween, celebrată cum cere tradiția în SUA. Ce costume au fost la modă


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 01 Noiembrie 2018 12:38
Categorie: Stiri externe

Sărbătoarea de Halloween a fost celebrată şi anul acesta în Statele Unite, cu petreceri înfricoşătoare şi costume pline de imaginaţie. Nu au lipsit din peisaj nici dovlecii sculptaţi şi pictaţi, iar în unele cazuri, rezultatele au fost spectaculoase.

Americanii nu au făcut economie de resurse şi imaginaţie, pentru sărbătoarea de Halloween. În fiecare oraş s-au ţinut petreceri cu personaje costumate, iar copiii au mers, din uşă-n uşă, pentru a primi, aşa cum cere tradiţia, dulciuri de la gazde.

O tradiţie pe cât de simpatică, pe atât de înduioşătoare, a fost respectată la maternităţile din numeroase spitale. Bebeluşii au fost îmbrăcaţi în costume amuzante de ursuleţi, buburuze, super-eroi sau dovleci pictaţi, create de asistentele care îi îngrijesc.

Unii au ales să mute petrecerea în locuri inedite, cum ar fi , de pildă, un grup de "vrăjitoare", care au "descins" cu înfricoşătoarele lor costume pe o plajă din California. Ţinutele nu le-au împiedicat să profite de vremea bună şi apele liniştite ale oceanului, aşa că au continuat petrecerea în larg.

O paradă subacvatică a costumelor de Halloween a avut loc la sanctuarul marin național din Florida Keys. La zece metri adâncime, lângă un recif, un scafandru s-a deghizat într-o sirenă ușor "androgină".

Alții s-au inspirat de la personajele de film favorite - Batman, o țestoasă ninja sau un soldat al armatei imperiale din Războiul Stelelor. Un hot dog și un burger, prieteni buni, au înotat împreună cu Ketchup-ul şi muștarul aferente.

Organizatorii le-au dat șansa utilizatorilor de pe rețelele sociale să voteze costumul favorit, pe o pagină specială de Instagram.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Paradă subacvatică a costumelor de Halloween, în Florida
Străinii au petrecut Halloween-ul la Castelul Dracula. În ce a constat meniul ”draculist”
Cluburile din București, pline de tineri care au sărbătorit Halloween-ul. Cu ce costume au defilat
VIDEO PROTVPLUS.RO