Românul împușcat în Italia, în timpul unui jaf, considerat de prieteni un "Robin Hood"

Ultima actualizare: 20-12-2019 17:23

Un tânăr de 32 de ani originar din Ianca, judeţul Brăila, a fost împuşcat mortal în timp ce încerca să jefuiască, împreună cu alte persoane, o vilă din apropiere de Bologna.

Paznicul domeniului ar fi tras la întâmplare cinci focuri de armă, ca să îi sperie pe hoţi, iar dimineaţa a fost găsit trupul fără viaţă al tânărului român.

Poliţia din Brăila a confirmat că trupul, iniţial neidentificat, este al lui Georgian Ene, un tânăr de 32 de ani din oraşul Ianca. El a fost ulterior recunoscut şi de tatăl lui, care a aflat despre incidentul nefericit de pe reţelele sociale. Potrivit presei italiene, tânărul ar fi făcut parte dintr-o grupare care ar fi dat nu mai puţin de şase spargeri, în 3 ore, în noaptea respectivă.

Paznicul vilei din Bazzano le-a spus anchetatorilor că a auzit zgomote suspecte şi a tras cinci focuri de armă cu intenţia de a-i speria pe hoţi. Bărbatul de 68 de ani este cercetat acum pentru omor calificat.

Ceilalţi membri ai grupării au reuşit să fugă.

Pe de altă parte, prietenii lui Georgian Ene, care au transmis mesajele de condoleanţe pe pagina lui de pe o reţea socială, îl înfăţişează ca pe un Robin Hood, care fură din străinătate, dar, în România, era cunoscut pentru donaţii şi fapte bune. Tânărul nu are un trecut infracţional în ţara noastră.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO