Un hot roman a fost ucis intr-un jaf armat de politisti in Ungaria


Ultimul update: Marti 10 Aprilie 2012 06:32
Data publicarii: Luni 29 Noiembrie 2010 00:00
Categorie: Stiri externe

Romanul a jefuit o banca din Budapesta. Politistii din tara vecina sustin ca barbatul si cei 2 complici ai lui au deschis focul cand s-au vazut incoltiti. Talharii nu au mai avut scapare, desi erau inarmati cu mitraliere.

 

Jaful armat a fost inregistrat de camerele de supraveghere instalate intr-o banca din capitala Ungariei. In imagini il vedem pe Layos Kelemen, un cetatean roman care a decis sa riste totul si sa dea lovitura vietii. II sunt alaturi 2 maghiari. Al nostru are asupra lui un pistol mitraliera pe care il si foloseste ca sa il ameninte pe functionarul de la ghiseu. Speriat, omul ii da 10.000 de euro din casierie. Layos si camaradul lui au un complicele afara, care care ar trebui sa le asigure retragerea.

Numai ca fix cel care trebuia sa anunte daca se apropia cineva nu vede ca un martor suna la politie. Asa se face ca atunci cand spargatorii ies in strada sunt intampinati de fortele de ordine.

Anchetatorii sustin ca cetateanul roman a deschis focul asupra lor. In aceste conditii au ripostat si l-au ucis.

Unul dintre partenerii lui Layos Kelemen a fost arestat pe loc iar celalalt 24 de ore mai tarziu. Aveau experienta in astfel de atacuri anunta politistii maghiari.

Autoritatile maghiare vor decide daca trupul va fi trimis in tara sau va fi ingropat in Ungaria.

 

Tags: furturi, violente,

Impuscat in cap! Roman executat in fata casei din Londra
Video! A incercat sa le fure masina cu tot cu copilul de sase luni in ea!
Un roman de 26 de ani a fost injunghiat mortal in fata unui club din Torino
VIDEO PROTVPLUS.RO