Renee Zellweger, ovaționată la Toronto pentru rolul legendarei Judy Garland

11-09-2019 20:00


Două filme care ajung pe marile ecrane în această toamnă au fost prezentate la Festivalul de film de la Toronto. Matt Damon și Christian Bale joacă într-un film despre un triumf istoric în cursele auto.

Iar Renee Zellweger a fost ovaționată pentru rolul legendarei Judy Garland. Între timp, Daniel Graig filmează în Italia pentru ultimul său rol în chip de James Bond.

Doi laureaţi cu Oscar, Matt Damon și Christian Bale au primit rolurile principale în "Marea provocare: Le Mans '66". Este un film despre Carroll Shelby - interpretat de Damon, un designer auto vizionar şi cutezătorul pilot britanic britanic Ken Miles - interpretat de Bale.

Ei s-au luptat cu birocrația, cu legile fizicii, dar și cu proprii demoni pentru a putea construi o mașină de curse revoluționară, care le-a adus trofeul în celebra cursa auto Le Mans, în anii 60.

Un nou film despre viaţa lui Judy Garland, cu Renee Zellweger protagonistă, a fost primit cu ovaţii la Festivalul de film de la Toronto.

Filmul biografic oferă o perspectivă obiectivă, dar emoţionantă asupra unei perioade cumva stranii din viaţa faimoasei actrițe. În 1968, la 30 de ani după rolul din Vrăjitorul din oz, legenda Holywood-ului se lupta cu dependența de droguri și cu dificultăţile financiare.

Între timp, la Matera, în Italia se filmează scene din filmul ”No time to die”, cu Daniel Graig pentru ultima oară în rolul lui James Bond. Actorul alături de Bond Girl Lea Seydoux şi regizorul Cary Fukunaga i-au răsfăţat pe fani cu o şedinţă foto.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO