Reacția fanilor după ce autoritățile au decis încetarea căutărilor avionului lui Sala

Ultima actualizare: 25-01-2019 12:15
emiliano sala
Getty

O petiţie pentru ca poliţia din Guernsey să reia căutările avionului în care se afla fotbalistul Emiliano Sala, dispărut la începutul săptămânii, a fost semnată de peste 40.000 de persoane.

“Reluarea căutărilor legate de dispariţia lui Emiliano Sala şi a pilotului avionului” este titlul petiţiei care a fost lansată în urmă cu 14 ore, adresată poliţiei Guernsey. “Clubul şi suporterii cer cu tărie să continue căutările pentru găsirea lui Emiliano Sala şi a pilotului, pentru familiile şi pentru apropiaţii lor”, se menţionează pe pagina petiţiei lansate de Adrien Bonnet pe platforma change.org.

În 14 ore, au semnat petiţia 42.323 de persoane.

David Barker, reprezentant al căpităniei Guernsey, a anunţat, joi, încetarea căutărilor avionului dispărut la începutul săptămânii, în care se afla şi fotbalistul Emiliano Sala. Barker a precizat că în acest moment şansele ca persoanele care erau în avionul dispărut să fi supravieţuit sunt foarte mici şi că, deşi căutarea nu mai este activă, cazul rămâne deschis.

Avionul de tip Piper Malibu, în care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala, a fost dat dispărut, luni seară, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat sâmbătă, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO